Ако и това не ви разсмее, трябва да се лекувате. По възможност – в Русия!

България, драги мои, е световен лидер по заболявания от гъбички на ноктите.

Ако не вярвате, ще ви помогна с превода на текста под линията – част от „интервю” с професор Николай Валериевич, където и да професорства уважаемият:

„- Николай Валериевич, добър ден! Започвам с главния въпрос, наистина ли България е лидер по заразяване на населението с гъбички по ноктите?

- Да. България заема лидерска позиция в класацията по заразяване с гъбички по ноктите. Вината за това е крайно лошата екологична обстановка, изключително ниската хигиена на обществените места, бездействието на властите и пренебрежителното им отношение към хората.”

Видяхте ли, драги мои. Русия продължава да се грижи за нас – това е главният въпрос, а не гъбичките. Ако имаме гъбички, Русия ще ни освободи отново! Абсолютно безкористно! Всеки българин, станал жертва на крайно лошата екологична обстановка в България, може да получи най-прекрасното лекарство на най-прекрасната цена! Но само на 26 март! Обаче погледнете: лекарството струва 239 лева, но за българина цената е само 1 лев! Серията е ограничена, за съжаление, налага се да бързате: отпуснати са само 29 опаковки.

Не че нашите жълтурки са по-малко смешни, не. Но да пробутваш пошлата си реклама, клеветейки чужда страна… А ние тук се надяваме на руски туристи!

Както и да е – имали сме и по-горещи прояви на братска любов, пу,пу… Да, драги мои. Впрегнете цялото си чувство за хумор, защото руското лечение излиза скъпо – въпреки специалните цени.

(Текст на снимката: Хубаво е там, където ме няма. Но нищо, и до там ще се добера!)

…………………..

— Николай Валерьевич, добрый день! Начну с главного вопроса, это правда, что Болгария лидер по заражению населения грибком ногтей?

— Да. Болгария занимает лидирующие позиции в рейтинге заражения грибком. Виной тому крайне плохая экологическая обстановка, антисанитария в общественных местах, бездействие властей и наплевательское отношение к людям.

ТОЛЬКО 26 Марта! Полная цена: 239 лев! Цена сегодня:1 лев!

Ограниченная серия! Спешите! Только 29 упаковок по специальной цене!

Медицинский Вестник Болгарии

Издаётся с 1982 года. Учрежден Советом Европы.