Любов – само чрез нотариус!

Първи юли, дами и господа. Особено за господата – важно е!.

Които от вас ще заминават за Швеция – да внимават: днес там влиза в сила един закон, който забранява секса без изрично заявено съгласие от двамата или колкото са там партньори (знаете, има и шведски тройки, четворки и т.н., количеството не е уточнено*). Това ще рече, че не е достатъчно дамата да ви приеме в леглото си, тя трябва изрично да ви каже, че е

съгласна и иска да правите секс.

Ако тя просто свали бельото си и ви се усмихне, после пред съда ще твърди, че и станало горещо, а вие сте я изнасилили. Дори и да ви съдейства по време на секса, пак ви грози затвор: тя ще каже, че се отнесла небрежно към намеренията ви, предоверила се е, а вие сте се възползвали от небрежността и доверието и! Според новия закон това се третира като изнасилване!

Не давайте на дамата си преди това алкохол! Това би се приело като акт на привеждане на жертвата в безпомощно състояние; тоест - изнасилване и затвор!

Не вярвайте на жестове, пъшкане, придърпване, ласки по интимни места от страна на дамата – те могат да се приемат като „двусмислени сигнали” – следва затвор!

Не знам, но по всичко изглежда, че

най-сигурно е да доведете до леглото  нотариус,

който да установи и удостовери с мокър печат, че и двамата сте декларирали изрично желание да правите секс, след което действията да почнат по установената процедура, тоест – по същество. Разбира се, трябва да внимавате с техниката – тя трябва да е по взаимно споразумение, я си припомнете мъката на Анита Мейзер…

Ако всичко това ви звучи странно, дами и господа, не сте прави. Шведите просто са превърнали в закон едно правило, за което ние, гражданите на славния град Дупница, сме чували отдавна. Преди години имаше един славен гражданин, чието име няма да споменавам, защото и сега ако го хванат, ще го бият – жените ще го бият. Той имаше любезния навик да иска изричното съгласие на омъжените жени дали случайно не искат да правят секс с него, тоест – абсолютно законно според шведите. Работата е там, че славният гражданин предварително разузнаваше съответно подбраната жена с кого се оножда извънбрачно. Като се снабдеше с нужните доказателства, славният гражданин просто питаше невестата дали не би била съгласна да направи същото и с него, за да не се случи така, че съпругът да получи неприятна информация. Разбира се, жената даваше изричното си съгласие, т.е.

съгласно шведския закон нашият човек е невинен.

В тази връзка се изкушавам да спомена и д-р Филипов, ако го знаете, от „Редута”. Той споменава за един пазарджишки любител на позволената любов, който пък ходел от жена на жена и неизменно питал: „Искаш ли да се чукаме?” (по тая причина докторът сполучливо го нарича „чукча”). Та чукчата, допълва д-р Филипов, редовно го биели, но пък и редовно чукал.

(Тук ще ми бъде позволено да отворя една големичка скоба. Анализирайки един публицистичен труд на журналистката Валерия Велева относно историческото посещение на Бойко Борисов при папата в Рим (те всички негови посещения са исторически, нали?), докторът си е позволил да вкара дупнишко внушение на пламналата „химия” между нашия премиер и папата. С други думи, подозрително сексисткия намек на Велева (която докторът нарича Малария вместо Валерия!) за отношенията между двамата, се асоциира некоректно с Дупница! За семантиката на името както и да е, но да се свързва този достоен град с химиите на премиера… Много молим!).

Първи юли е, дами и господа. Ако ще пътувате за Швеция, бъдете смирени и кротки. В краен случай потърсете съвета на адвокат. Ама предварително!

…………..

*Шведска тройка – това е точно онова, което си мислите: две жени и един мъж (така си го представят главно българите!). Всъщност тая тройка има достоверна историческа биография. Шведският крал Густав III нещо все не успявал да направи на кралицата си бебе. Намирисвало вече на роялистка катастрофа и Густав се видял принуден да възложи на един доста възрастен граф, Мунк, да помага, мамка му! Графът бил любовник на придворната дама Ана и Ана била много доволна от него. Та кралят и графът се заели колективно да правят наследник, като в ангажиментите на граф Мунк влизало главно задължението да инструктира краля и евентуално да стимулира кралицата, докосвайки я където трябва… Документиран факт в шведските архиви от 1775 г. е, че графът докосвал съвсем правилно каквото трябва, та накрая с общи усилия се родил наследник. Не е указано обаче с какво точно я е докосвал, та пламнал европейски скандал. Но оттогава се говори за шведска тройка.