ТЕЛЕВИЗИИТЕ – ЗАПОВЯДАЙТЕ В ДУПНИЦА!

Ще гътнем с малка кола голям автобус!

Вече цяла седмица сума експерти, познавачи, анализатори и любители на автомобилната динамика полагат сериозни усилия да ни убедят, че когато една малка кола се движи успоредно с един осемнайсеттонен автобус и с почти равна на неговата скорост, може така да го удари странично, че да го вдигне на една страна и да го хвърли в канавката. Разбира се, става въпрос за катастрофата на АМ „Тракия“, взела шест жертви и променила живота на други двайсетина, включително и на водачката на малката кола-торпедо.

В Дупница, драги телевизии, има достатъчно подготвени шофьори (инструктори, състезатели и други луди глави), които са готови да направят експеримент, дори при условия, поставени от хора, които от камбанарията си на експерти поддържат тая теория.

Ето защо, драги телевизии, ви предлагаме да хвърлите ръкавицата на съответните експерти, специалисти и длъжностни лица и да заповядате тук. Имаме на разположение истинско летище, автобус и кола, готови да се пожертват в името на експеримента, имаме екзалтирана публика, но най-вече имаме дипломирани, правоспособни каскадьори.

Не ви каним, драги телевизии, на рекламен сеир. В този смисъл разчитаме не само на корпоративните телевизии, но и на БНТ, даже най-вече на нея. Защото ви предлагаме да заснемете възстановката на катастрофата едно към едно с една-единствена цел: да стигнем до истината. Ще приемем условията, поставени от специалистите. Водачите ще бъдат застраховани и ще подпишат необходимите документи. Автобусът е с размер и тегло като на катастрофиралия, а водачът е готов да затъмни страничните си стъкла и огледала, за да няма възможност да се подготви за удара, тоест, да се получи ефектът на изненадата. Той ще

развие сто километра в час и ако трябва, десет пъти ще се върне, а водачът на колата ще го подгони и по даден от вас знак ще го удари. Вие ще снимате: ако автобусът се обърне, ще направите уникални снимки. Ако не се обърне, ще попитате експертите защо заблуждават хората вече цяла седмица.

Това не е сеир. Попитайте пострадалите, попитайте близките на жертвите, попитайте родителите на водачката Цвета и те ще ви кажат искат ли да научат истината.

Чакаме решението ви на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Забележка: За да стигне този текст до националните телевизии, моля, споделяйте го! Социалните мрежи могат да вършат и добри дела в интерес на гражданите!

С уважение и поздрав!